1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şandır Manavgat'ta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İçel Milletvekili Mehmet Şandır 29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Manavgat Belediye Başkan Adayı Adem Uslu'ya destek vermek için Antalya'nın Manavgat ilçesine geldi.

Manavgat'ta MHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Mehmet Şandır, çarşı esnafını, ardından Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MATSO) ziyaret etti. Mehmet Şandır'ın ziyaretlerine MHP Antalya Milletvekilleri Doç. Dr. Mehmet Günal ve Mustafa Yıldız, MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, MHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Adem Uslu, belediye meclis üye adayları, il genel meclisi üye adayları ve partililer katıldı.

MHP İlçe Teşkilatı'nda açıklamalarda bulunan Mehmet Şandır, Milliyetçi Hareket Partisi'nin kadroları ve gösterdiği belediye başkan adaylarıyla iktidara hazırlandığını söyledi. Türkiye gerçeğine hakim ve yetişmiş MHP kadrolarının AK Parti iktidarının alternatifi olduğuna dikkat çeken Şandır, Türkiye'nin kendi kaynaklarını doğru kullanması halinde kendi kendine yeten bir ülke olduğunu vurguladı.

Şandır, "29 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde, bu anlamda gerçek bir iktidar alternatifi olarak MHP'nin var olduğunu ve hazır olduğunu herkese bir daha hatırlayacak. Türkiye ekonomisi AK Parti iktidarı tarafından iyi yönetilmiyor. 2008 yılı itibariyle Merkez Bankası'nın açıkladığı rakamlara bakıldığında ödenen faiz 184 milyar dolardır" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 18:44:10
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 18:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?