22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şantajcı genç tutuklandı

ŞANTAJCI GENÇ TUTUKLANDI

Antalya'da, internette tanıştığı genç kızın peşini bırakma karşılığında annesiyle cinsel ilişkiye giren ve telefonda yaptığı seks konuşmalarını internette yayınlamak ve ilişkilerini kızına söylemekle tehdit ederek şantajla para isteyen genç tutuklandı.

Olay, Antalya'nın Finike İlçesinde meydana geldi. 18 yaşındaki E.S. internette tanıştığı Şafak M. ile arkadaş olmuş ve ikili hem sanal ortamda hem de telefonla görüşmeye başlamıştı. Genç kız, annesi 38 yaşındaki H.K. birlikte Şafak M. ile tanışmış, gencin işsiz olması nedeniyle beğenmediğini söyleyip ayrılmıştı. Gencin, kızının peşini bırakmaması üzerine cinsel ilişkiye giren annesi, iki kez de telefonda sanal seks yapmış, Şafak M. de bunları kaydetmişti.

Anneye şantaj yapan genç ile arkadaşı 44 yaşındaki R.K., polisler tarafından yakalanmıştı. Polisteki sorguları tamamlanan Şafak M. ile suç ortağı R.K. adliyeye sevk edildi. Şafak M., şantaj, bilişim yoluyla hakaret ve tehdit etme yoluyla cinsel saldırı ve haksız çıkar sağlamak suçlarından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşı R.K. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ŞANTAJCI GENÇ TUTUKLANDI
ŞANTAJCI GENÇ TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2010 Cuma 15:56:01
Güncelleme :31 Aralık 2010 Cuma 19:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?