1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sapık karate hocası tutuklandı

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde, lise 2'inci sınıf öğrencisi olan ve Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’nda Türkiye 5'inciliği bulunan 16 yaşındaki M.E.'ye 2 yıl boyunca cinsel taciz ve fiili livatada bulunmaktan gözaltına alınan karate hocası 49 yaşındaki Seydi Ç., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manavgat'ta emekli beden eğitimi öğretmeni ve Manavgat Karate İhtisas Spor Kulübü'nde (MAKİ) karate antrenörü olan Seydi Ç., kursa 2 yıldır devam eden Manavgat Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi M.E.'yi evine davet ederek cinsel taciz ve fiili livatada bulundu. Yaptıklarını gizli kamerayla kaydeden Seydi Ç., M.E.'yi elde ettiği görüntüleri internete vermekle tehdit edip, taciz etmeye devam etti.

M.E.'nin yaşadıklarını anlattığı ailesi, Şelale Polis Merkezi'ne şikayette bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis, Seydi Ç.'nin ev ve karate salonuna baskın yaptı. Seydi Ç. gözaltına alınırken bilgisayarlarına da el konuldu. Karakoldaki sorgusunun ardından hakim karşısına çıkartılan Seydi Ç. tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'na gönderildi.

Lise öğrencisi kızın, Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası'nda Türkiye 5'incisi olduğu öğrenildi. Seydi Ç.'nin evli olduğu, biri diş hekimi diğeri doktor 2 çocuğu bulunduğu belirtildi.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 21:59:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necmi IP: 88.232.58.xxx Tarih : 16.03.2009 23:39:45

anlamadım gitti aynı habere benzer haber daha soğumadan yine aynı yerleşim yerinde dünkü habere benzer bir haber .hayret ne olacak bu işin sonu çocuğu yaşındaki kişilere kötü hareketler birde eğiticiler tarafından yapılması.olacak gibi değil cezalarmı hafif geliyor sözüm bu gibilere (öğretmenlerimiz başımızın tacı hepisine saygılar )ama dünkü haber ve bugünkü haber beni şahsen üzdü yaşlarındandamı utanmıyolar hayret ya söylenecek çok şey var ama adelet yerini bulur