1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Saran'ın Fenerbahçe hayali

Şampiyonluk yarışınının Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçeceğini iddia eden Saran, yönetimlerde yapılacak kan değişikliğinin her zaman faydalı olacağını ifade etti.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Sadettin Saran, Saran Holding Sportif Direktörü Selim Uslu ile Rixos Premium Otel'de bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun kendisi hakkında kamuoyunda çıkan açıklamalarına cevap veren Sadettin Saran, iddia edildiği gibi hiçbir turnuvayı engelleme gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi. Daha önce düzenledikleri turnuvalarla Türkiye ve Antalya'nın tanıtımına büyük katkı sağladıklarını ifade eden Saran, "7 senedir Antalya'da turnuva düzenliyoruz. Eurosport'un da canlı yayınladığı bu tip turnuvaları organize etmek çok zor bir iştir. Türk sporuna 100 milyon doların üzerinde katkı yapmış bir grubuz. Şimdiye kadar hiç böyle bir polemikle karşı karşıya kalmamıştık. Bundan dolayı çok rahatsızım. Biz, kimsenin turnuvasını engelleme niyeti içinde olmadık.

Antalya Cup organizasyonunda başarısız oldukları için buna kılıf arıyorlar. Herhalde Hasan Bey, bir yerlerder icazet alıp hereket ediyor" diye konuştu. Toplantının sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sadettin Saran, şampiyonluk yarışının kimlerin arasında geçeceğiyle ilgili bir soruya, "Şampiyonluk yarışınının Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçeciğini düşünüyorum. Benim gönlüm tabiki Fenerbahçe'nin yanında. Fenerbahçe'yi şampiyonluk yarışında bir adım daha avantajlı görüyorum. Sivasspor'un son yıllarda Bülent Uygun ile gösterdiği başarıyı da çok takdir ediyorum" şeklinde cevap verdi.

Saran, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile ilgili mahkemeyi kazandığını hatırlatarak, "Gelecekte Fenerbahçe'yle ilgili hedeflerim ve hayallerim var. Mahkemeyi de kazandım. Gelecekte neler olur bilemem" dedi.

'Fenerbahçe'nin bir yönetim değişikliğine ihtiyacı var mı?' şeklindeki bir soruya ise Saran, "Bunu söylemek için henüz erken. 1-2 ay daha beklemek lazım diye düşünüyorum. Fenerbahçe için 'aday çıkmıyor' günleri geride kaldı. Bu, dünya kulübü olma yolunda önemli bir gelişme. Yönetimlerde taze kan her zaman faydalı olmuştur" şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 15:10:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?