1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şaşkın hırsız faka bastı

Antalya'da bir kuyumcuda bin 500 TL değerinde künye çalarken güvenlik kamerasına yakalanan hırsız, 10 gün sonra aynı kuyumcuya gidince polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Çetinkaya Caddesi'nde bulunan bir kuyumcuya giren 19 yaşındaki K.İ. künye almak istediğini söyledi. Tezgahtarın gösterdiği künyeleri tek tek koluna takan zanlı, kur yapmaya başladı. Kuyumcuda 36 dakika kalan K.İ., tezgahın kalabalık olduğu bir anda künyelerden birini cüzdanı ile birlikte cebine indirdi. Şüphe çekmemek için ucuz bir künye alan K.İ. hırsızlığın ardından kuyumcudan ayrıldı.

İKİNCİ KEZ GELDİ
Alışverişin ardından kuyumcu yerlerine yerleştirmek istediği künyelerden birisinin eksik olduğunu fark etti. Kamera görüntülerini inceleyen kuyumcu kısa süre önce mağazaya giren genç bayanın künyelerden birisini çaldığını belirledi. Görüntüleri polise veren kuyumcu hırsızın yakalanmasını beklemeye başladı. Önceki gün mağazada oturan kuyumcu, künyeyi çalarak ortadan kaybolan bayanın yeniden geldiğini gördü.

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEDİ
Şaşkınlığını gizleyen kuyumcu yeni bir künye almak istediğini söyleyen genç bayana, "Tezgahtar gelene kadar bekleyin, size bir çay ikram edeyim" diyerek oyalarken bir yandan da alarm düğmesine bastı. Polis, kısa sürede kuyumcuya girince mağaza sahibi genç kadının künyesini çaldığını söyledi. Kaçmaya fırsat bulamayan K.İ. gözaltına alındı. Yeni Kapı Polis Merkezi'ne götürülen zanlı, adliyeye sevk edilecek.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 12:23:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?