22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Satılık mahalle' büyük beğeni topladı

'SATILIK MAHALLE' OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Akdeniz Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun davetlisi olarak sahne alan Samsun Sanat Tiyatrosu, Satılık Mahalle (Bir Mahalle ki) adlı oyun ile büyük beğeni topladı.

Yönetmenliğini Münir Canar'ın, yönetmen yardımcılığını Cevat Duman'ın yaptığı, müzikleri Kemal Günüç, kareografisi İhsan Bengier'e ait oyunun yapımcılığını ise Yaşar Gündem yapıyor. Akdeniz Üniversitesi Atatürk Kültür Salonu'nda sahnelenen 'Satılık Mahalle' (Bir Mahalle ki) adlı oyun, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Samsun Sanat Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Yaşar Gündem, “Bir Mahalle ki adlı eserimiz Diriliş ve Çılgın Türklerin devamıdır. Ülkemize dün olduğu gibi bugünde sahip çıkılması gerekiyor” dedi. Gündem, “Özelleştirmeler, siyasi kirlilik, geleceğimizin başka ülkeler tarafından teminat alınmaması için dün nasıl mücadele verilmişse bugünde ülkesini seven herkesin görev başında olması gerektiğini hatırlattık. Oyunumuz Türkiye turnesinde. Karış karış her yerde ülkemizin fotoğrafını çektiğimiz hiciv sunumlarla anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

'SATILIK MAHALLE' OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
'SATILIK MAHALLE' OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
'SATILIK MAHALLE' OYUNU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 10:10:04
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 14:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?