16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Satranç turnuvası sona erdi

SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda dolayısıyla düzenlenen Satranç Turnuvası ödül töreniyle sona erdi.

23 Nisan’da Cam Piramit’te başlayan ve 600 çocuğun katıldığı turnuva 8 kategoride gerçekleştirildi. 7-14 yaş arası çocukların katıldığı turnuva sonunda Afacan Erkekler kategorisinde İsmail Efe Ekşi, Afacan Kızlar kategorisinde Sudenaz Dalgar, Minik Erkekler’de Ali Bozbey, Minik Kızlar’da Gülderen Cihangir, Küçük Kızlar’da Binnaz Hazal Gümüşsoy, Küçük Erkekler’de Rıdvan Aktepe, Yıldız Kızlar’da Naciye Damla Özkaya, Yıldız Erkekler’de Sezen Ufuk Arat birinci oldu. Ayrıca turnuva kapsamında Yiğit Samur' a da İbrahim Şencan Centilmenlik Özel Ödülü layık görüldü. Dereceye giren çocuklara çeşitli ödüller verildi.

Tören sonunda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla birçok etkinlik düzenlediklerini söyledi. Akyürek, “İstedik ki bir bayram havası yaratalım. Satranç Turnuvası da etkinliklerimizin bir parçasıydı. Turnuvaya çok fazla katılım vardı ve bu durum bizi sevindirdi. Bundan sonra da satranç ile ilgili çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 14:10:05
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 14:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?