8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Seçim çalışması Şahin'e 3 kilo verdirdi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, oyunu Antalya'nın Şirinyalı Mahallesi'ndeki Ramazan Savaş İlköğretim Okulu'nda kullandı.

Ak Parti Antalya birinci sıra milletvekili adayı olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 3290 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra kendisini takip eden gazetecilerin sorularını cevaplayan Şahin, "Kırıcı ve hakarete varan bir propaganda döneminin ardından seçimlere girdik fakat her şey seçim meydanlarında kaldı. Dünya kamuoyunun gözü bu seçimlerde. Türk basını da seçimler hakkında fazlaca araştırma ve haberlere yer verdi. Bu haber ve yorum yoğunluğunu basınımızın ve demokrasimizin gelişmesi olarak görüyorum. Yine haber ajanslarının neredeyse her sandık başına koydukları temsilcileri ile seçim sonuçlarını yakından takip edecek olmalarını bilmek otokontrol ve sıkı takip açısından millet iradesinin tecelli etmesine yardımcıdır. Bu durumu takdirle karşılıyorum hatta alkışlıyorum" dedi.

Seçim çalışmalarının oldukça yorucu geçtiğine değinen Şahin, "Seçim dönemi öncesi 86 kiloydum 3 kilo vererek 83 kiloya düştüm" diye konuştu. Mehmet Ali Şahin, seçim sonuçlarını Antalya'da izledikten sonra yarın sabah Ankara'ya gidecek.
iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2007 Pazar 13:16:51
Güncelleme :22 Temmuz 2007 Pazar 17:21:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?