1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Seçim gezisinde duygusal anlar

Kemer Belediye Başkanı ve AK Parti Kemer Belediye Başkan adayı Hasan Şeker seçim çalışmalarına hız verdi.

Kemer Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hasan Şeker seçim çalışmalarını sürdürüyor. 29 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala ev ev dolaşarak ziyaretlerde bulunan Başkan Şeker, Aslanbucak mahallesinde yıllarca muhtarlık yapan 85 yaşındaki İsmail Cihangir’in evine konuk oldu. Başkan Şeker, İsmail Cihangir’e AK Parti rozeti takarken, kendisi için yapılan kabak tatlısını da afiyetle yedi.

Eşi Safiye Cihangir ile Başkan Şeker’i karşılayan İsmail Cihangir, “Başkan Şeker’in ben küçüklüğünü bilirim. Babası Akif Şeker ile çok iyi dostluğumuz var. Hasan Şeker bizleri hiç yalnız bırakmadı. İnşallah Allah onun gönlüne göre verir. Sonuna kadar O’nun yanındayız. Özellikle yeni sanayinin yapımında Hasan Şeker’in büyük emeği var” dedi.

Başkan Şeker ise gösterilen ilgi için teşekkür ederken, “Benim annem babam artık yok. Ancak İsmail Amca ile Safiye Teyze benim annem ve babam gibiler. Onları sadece seçim zamanı değil her zaman ziyaret ediyorum. Beni destekledikleri içinde teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan yazdığı şiir ve maniler ile de adından söz ettiren İsmail Cihangir, Başkan Hasan Şeker için yazdığı şiiri de okurken, Şeker duygusal anlar yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 22:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?