21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Seda Sayan rüzgarı

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Boğazkent beldesinde düzenlenen 2. Barış ve Sevgi Festivali başladı. Festivalin açılışına ünlü sanatçı Seda Sayan ve eşi Onur Şan katıldı. 

Konser öncesinde bir konuşma yapan Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu, beldelerinin bir turizm cenneti olduğunu ifade ederek, sloganlarının 'Turizmde en güzel kent Boğazkent' olduğunu hatırlattı. Başkan Gökoğlu, Boğazkent'in alt yapı sorunlarını tamamen çözeceklerini ifade ederek bugüne kadar yol, kanalizasyon, arıtma ve aydınlatma gibi birçok meselenin çözüme kavuştuğunu söyledi. Başkan Gökoğlu; konseri izlemeye gelenlere teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu'nun ardından sahne alan Seda Sayan - Onur Şan ikilisi söyledikleri birbirinden güzel parçalarla izleyenlere eğlenceli saatler geçirttiler. Söyledikleri şarkı aralarında izleyicilerle sohbet eden Seda Sayan en büyük hayalinin çocuk sahibi olmak olduğunu söyleyince büyük alkış aldı. Sahneye çıkardığı küçük bir çocuğu seven Seda Sayan bu konuda Onur Şan'ı da iğnelemekten geri kalmadı.
Konserin bitiminde Boğazkent Belediye Başkanı Cengiz Gökoğlu'nın en kısa zamanda çocuk sahibi olmaları temennisiyle Seda Sayan ve Onur Şan çiftine içinde oyuncak bebek olan çocuk taşıma çantası hediye etmesi ise izleyicilerden büyük alkış aldı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2008 Cumartesi 15:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?