21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şehir eşkiyaları sille tokat dövüldü

Alman turiste bıçak çeken 3 kişi, çarşı esnafından dayak yedi. Çarşı esnafı yakaladığı 2 kişiyi önce dövdü, sonra da polise teslim etti. Saldırganlar, ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Almanya’dan tatile gelen ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kalekapısı civarında gezen Krumbec Uwe’nin (45), ellerinde şarap şişesi bulunan ve bimekan takımı olarak tabir edilen Emrah Yılmaz (39), Tahsin Özdemir (38) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından önü kesildi.

Uwe’ye sözlü olarak bir şeyler anlatmak isteyen şahıslar, Uwe’nin kendilerine karşılık vermemesi üzerine fiziki tacize başladılar. Uwe’nin bağırarak yardım istemesi üzerine, cadde üzerinde bulunan esnaf, Uwe’nin yardımına koşarak şahısları dövmeye başladı.

Olayı polise bildiren çevre esnafı yakalayarak tartakladıkları Yılmaz ve Özdemir’i polise teslim etti. Polis Yılmaz ve Özdemir’i gözaltına alarak Yenikapı Polis Merkezi’ne götürürken, olay sırasında kaçan kimliği belirsiz üçüncü şahsı da arama çalışmalarını sürdürüyor.

Alman uyruklu Uwe kendisine fiziki şiddet uygulayan ve bıçak çekerek tehdit eden Emrah Yılmaz ve Tahsin Özdemir’den şikayetçi oldu. Polis, Uwe’nin şikayet müracaatının ardından Yılmaz ve Özdemir’in ifadelerini alırken, olaydan sonra kaçan üçüncü şahsın yakalanmasına çalışıyor. Yılmaz ve Özdemir ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 17:36:03
Güncelleme :22 Ocak 2005 Cumartesi 17:40:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?