1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şehir magandalarından spreyli saldırı

Alanya ilçesine eşiyle birlikte tatile gelen bir doktor, araç içinde dolaşan şehir magandaları tarafından önce yüzüne biber gazı sıkılarak ardından da otomobil ile sürüklenerek parası gasp edilmeye çalışıldı.

Kars'ta doktorluk yapan Yula Bila (61), eşi Esma Bila (56) ile birlikte Alanya'ya tatile geldi. Yula Bila ile eşi Oba beldesinde kaldıkları otelden çıkarak plaja gitti. Bir süre denize giren doktor ve eşi tekrar otele dönmek için D-400 Karayolu'nda karşıya geçmek istedi.

Bu sırada içerisinde bir grup gencin bulunduğu bir otomobil çiftin yanına yaklaşarak biber gazı sıktı. Gazın etkisiyle acı çekmeye başlayan doktor Yula Bila, otomobille yanına yaklaşan şahısların üzerine yürüdü ve yanlarına yaklaşan
otomobile tutundu.

Bu sırada otomobil şoförü aniden gaza basınca doktor Yula Bila da araçla birlikte sürüklenmeye başladı. Bir süre yolda sürüklenen ve asfalta düşen doktor vatandaşlar tarafından yol kenarına götürüldü ve polise haber verildi. Hafif yaralanan doktor, olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi tarafından sakinleştirildi. Doktora biber gazı sıkan şehir magandaları kayıplara karıştı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 14:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?