22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şehit aileleri ve gazilere iftar

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verdi. Vali Yüksel, şehit ve gazi çocuklarına hediyeler verdi.

Antalya Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe Vali Alaaddin Yüksel eşi Emine Yüksel, Antalya Müftüsü Mahmut Yeleser, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Vali Yüksel yemekte, sevgi ve kardeşlik bağlarının güçlendiği ramazan ayında bu topraklar için kanlarını akıtan şehitlerin ailelerini ve gazileri bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Yüksel, ''Şehitlerimizin bize bıraktığı emanetler için ne yapsak tam yapmış olamayız'' dedi.

Anadolu topraklarında geçmişten bu yana her zaman birilerinin gözü olduğunu belirten Yüksel, ''Bu amaçlar için suyunu içtiği, havasını soluduğu topraklara gaflet içinde zaman zaman hıyanet edenler çıkabilmekte'' diye konuştu.

Güvensizlik ortamı yaratarak bundan faydalanmak isteyenlerin bulunduğunu ifade eden vali Yüksel, şunları söyledi:

''Halkımız içinde bulundurduğu kardeşlik duygularını asla yitirmeyecek. Aynı tastan yemek yemeye ve aynı oksijeni solumaya devam edeceğiz. Hiç kimse tek devlet, tek millet, tek dil ve tek bayrak anlayışından vazgeçmemizi beklemesin.''

Yemek Müftü Yeleser'in duasıyla sona bulurken Vali Yüksel, şehit ve gazi çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 12:24:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?