22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şehit aileleri yararına kermes

ŞEHİT AİLELERİ YARARINA KERMES

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve İlçe Kadın Kolları Yavuz Özcan Parkı’nda şehit aile anne ve eşleri yararına kermes düzenledi.

MHP Antalya İl ve İlçe Kadın Kolları Şehit aileleri anne ve eşleri yararına Kermes düzenledi. İl Kadın Kolları Başkanı Gülnihal Gürel düzenlenen kermesten elde edilen gelirin düzenleyecekleri yemek organizasyonunda şehit aile anne ve eşlerini bir araya getireceklerini ve dayanışma günü organize edeceklerini belirtti.

Kermes Organizasyonuna İl Başkanı Adnan Kaya, MHP Milletvekili Aday adayları, Döşemealtı MHP İlçe Başkanı Kadir Gürcan çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Kadın Kolları İl Başkanı Gülnihal Gürel, “Düzenlediğimiz kermesten elde edeceğimiz geliri şehit aileleri yararına düzenleyeceğimiz organizasyonda değerlendireceğiz. Antalyalılar kermesimize büyük ilgi gösterdi. Herkese yürekten teşekkür ediyoruz” dedi

YABANCILARIN İLGİSİ

Kermes alanını gezen ve büyük bir ilgi gösteren yabancı ülke konukları gözleme açan partili kadınların yanında bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdi. Yabancı ülke konukları da alışveriş yaparak kermese destek verdi.

ŞEHİT AİLELERİ YARARINA KERMES
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 11:54:04
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 12:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?