8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şehit ailelerinden başkana ziyaret

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Veli Gültekin, kardeş kuruluşları olan Kıbrıs Şehit Aileleri ve Malül Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Dernek Başkanı Veli Gültekin, derneklerinin kuruluşunun 92. yılını kutladıklarını belirterek, "Her yıl 26 Ağustos bizim resmi kutlama günümüz. 30 Ağustosla birlikte kutluyoruz. Bu yıl ki etkinliklerimizde Kıbrıs'tan konuklarımızı ağırlıyoruz" dedi.

Gültekin, Başkan Türel'e derneklerine yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür belgesi sundu. Kıbrıs Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan'da 7 yıldır resmi olarak her yıl 26 Ağustos'ta kutlama yaptıklarını hatırlattı. Bu yıl Antalya'da düzenlenen kutlamalara katıldıklarını belirten Ersan, "Bizler, şehit aileleriyiz. Burada şehit oğlu, kızı ve eşleri de var. İlk defa geldiğimiz Antalya'yı çok beğendik" dedi. Ersan'da Başkan Türel'e dernek flamasını hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de şehit ve gazi ailelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit ve gazi ailelerine 'sizler için ne yapsak azdır 'diyen Başkan Türel, "Her zaman güler yüzünüzden aldığımız moralle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Sizlere kapılarımız ardına kadar açıktır. Bu millet için canını kanını veren kişilerin aileleri bizimde ailemizdir. Böylesine şehitlik ve gazilik mertebesine erişmiş ailelerimize bizler ne yapsak azdır. Sizlere her türlü hizmeti sunmak bizim asli görevimiz" dedi.
Başkan Türel, Kıbrıs Şehit Gazi Aileleri Derneği Genel Başkanı Ertan Ersan'a ziyaretlerinin anısına plaket sundu.
(AT-SÇ-Y)

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2007 Perşembe 18:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?