21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şehit Ailelerinden Öner'e plaket

Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği, şehitlerin ismini ilçedeki parklara vererek yaşattığı için Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'e, teşekkür plaketi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner eşi Mümine Öner ile birlikte Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği'ni ziyaret etti. Öner, ziyarette bir araya geldiği şehitlerin ailelerinin sıkıntılarını da dinledi.

Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr Cengiz Nizam, Başkan Öner'in, 4,5 yılda yaptığı hizmetlerle Kepez'in cehresini değiştirdiğini söyledi. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'in, ilçede yaptıkları parklara, şehitlerin ismini vermesinin, şehit ailelerini mutlu ettiğini belirten Nizam, “Şehitlerimizin ismini yaptıkları parklara vererek, yaşattıkları için şehit aileleri adına Sayın Erdal Öner'e teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini her zaman yanımızda hissettik. Derneğimizin kütüphanesinin yapımına destek verdiler. Birçok defa bizleri ziyaret ederek, acımızı paylaştılar” dedi.

Vatan ve bayrak için canlarını feda eden şehitlerin isimlerinin yaşatılmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Kepez Belediye Erdal Öner, “Bugün bizler bu vatanda rahat uyuyabiliyorsak, bunu siz şehit ailelerinin çocuklarına borçluyuz. Vatanı için gözlerini kırpmadan canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Şehitlerimizin sayesinde bugün bizler güzel hizmetler yapıyoruz. Siz şehit ailelerinin, biliyorum ki başı dik. Çünkü şehitlik mertebesi herkesi nasip olmaz. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. O büyük kahramanları, parklara isimlerini vererek yaşatıyoruz. Bundan sonra da parklarımıza şehitlerimizin ismini vermeye devam edeceğiz. Her zaman sizlerin yanındayım, emrinizdeyim, sıkıntılarınızın çözümünde sizlere yardımcı olmaya hazırım” şeklinde konuştu.

Antalya Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Cengiz Nizam, şehitlerin isimlerini ilçedeki parklara vermesinden dolayı Başkan Öner'e teşekkür plaketi takdim etti.
Başkan Erdal Öner de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk ve Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eserlerini, Antalya Şehit ve Gazileri Derneği'nin kütüphanesine armağan etti.

Öner, ziyarette bulunan şehit aileleriyle de sohbet ederek, isteklerini dinledi. Ziyarette Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya da hazır bulundu. Kepez Belediyesi şu ana kadar 13 parka şehitlerimizin ismini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2008 Çarşamba 14:45:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?