22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şehit evine ateş düştü

Şırnak'ta teröristlere yönelik hava destekli operasyonda şehit düşen Özel Harekat polislerinden Kadir Can'ın Antalya'daki evine ateş düştü.

Şırnak'ın Cudi Dağı mevkisinde terör örgütünü etkisiz hale getirmek için dün sabah düzenlenen hava destekli kara harekatında şehit düşen Özel Harekat polislerinden Kadir Can'ın Antalya'daki ailesine acı haber bu sabah ulaştırıldı.

Elinde Türk bayrağıyla Atatürk Mahallesi'ndeki şehit polisin evine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı, acı haberi aileye verdi. 112 Acil Servis ekiplerinin de hazır bekletildiği eve, Özel Harekat polisleri tarafından Türk bayrağı asıldı.

Acı haberle gözyaşlarına boğulan şehidin kayınpederi Selahattin Şahin'i teselli etmeye çalışan Antalya Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polisler de gözyaşlarına hakim olamadılar. Kadir Can'a ait evin bulunduğu bina ile çevre binalara Türk bayrağı asılırken, taziyeye gelecek olanlar için de hazırlıklar başladı.

Antalya'da görev yaparken şark hizmeti için Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne tayin olan ve haziran ayında görevi sona erecek olan Kadir Can'ın (45) evli ve 16 yaşında bir kız ve 10 yaşında bir erkek çocuğu bulunduğu öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2012 Perşembe 12:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?