1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şehit polise hazin tören

Antalya'nın Alanya ilçesinde görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Dinçer Akkaya'nın cenazesi, gözyaşları arasında memleketi Kahramanmaraş'a uğurlandı.

Alanya'da görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru Dinçer Akkaya'nın cenazesi, Özel Alanya Can Hastanesi morgundan alınarak polis eskortları eşliğinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene, Antalya Valisi Alaattin Yüksel, Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Aslan, şehit polisin eşi Sevda Akkaya ve 2 yaşındaki oğlu Cihan Kamil'in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Sevda Akkaya, 2 yaşındaki oğlu Cihan Kamil'i bir an olsun kucağından indirmedi. Şehit polisin yakınları, polis memurlarının desteği ile ayakta durabildi.

Törende kısa bir konuşma yapan Alanya Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, "Görev başında şehit olan polis meslektaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Böyle olmasını istemezdik, hepimiz çok üzgünüz" dedi.

Cenaze töreni sırasında şehit polis Dinçer Akkaya'nın görev arkadaşları tabutunun kenarına motosiklete binerken taktığı kasklardan birini koydu. Törenin ardından şehit polisin cenazesi, karanfil yağmuru eşliğinde memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 16:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?