1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şeker, seçim için kolları sıvadı

Kemer Belediye Başkanı ve AK Parti Kemer İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Şeker, partilileriyle birlikte, esnafın dertlerini dinledi.

AK Parti’nin Kemer İlçesi'ne aday olarak Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’i göstermesinden sonra, mevcut başkan kolları sıvadı ve kapı kapı dolaşmaya başladı. AK Parti İlçe Başkanı Zafer Yaman ve parti üyeleri ile birlikte Kemer esnafını ziyaret eden Başkan Şeker, tek tek Kemer merkezdeki dükkanlara girdi.

29 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olduğunu ve hayalindeki Kemer için bir dönem daha başkan olması gerektiğini belirten Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “İki dönemdir sizlerin verdiği güven ve destek ile birlikte Kemer’e hizmet ediyorum. 29 Martta düzenlenecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den belediye başkan adayı olarak tekrar sizlerin karşısındayım. Yaptığımız çalışmaların devamı, yeni projelere imza atmak için sizlerinde büyük destekleri ile aday oldum. Gelecek dönemde de hükümetimizin de desteğini arkamıza alarak, Kemer’de çok büyük projelere imza atacağız “dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:46:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?