22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şeker hastası şoför yardım bekliyor

Antalya'da şeker hastalığı yüzünden ayağında yara çıkan ve Adana ve Rize'den iki doktor ücretsiz tedavisini üstlenmesine rağmen maddi imkansızlık nedeniyle gidemeyen minibüs şoförü Mümin Kara, hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Yaklaşık 2 yıl önce ayağında çıkan yaradan dolayı bütün hayatı alt üst olan Mümin Kara, tedavi olmak için Rize ve Adana'da doktorların tedaviyi üstlenmesine rağmen parası olmadığı için tedaviye gidemiyor. 2 yıl boyunca tedavisi için çalmadık kapı bırakmayan Kara, elindeki tüm varlığını tedaviye harcadığını ve artık evine ekmek alacak parasının dahi kalmadığını söyledi.

Yaşadığı sıkıntıyı yetkililere defalarca anlatmasına rağmen bir çözüm bulamadığını belirten Kara, "Gazetelerde yayınlanan haberlerin ardından Adana ve Rize'de Mehmet Karakuş ve Maria isimli Alman bayan bir doktor tedaviyi ücretsiz yapabileceklerini bildirdi. Ancak tedaviye gidebilmem için gerekli olan parayı bir türlü bulamadım. Yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum" diye konuştu.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından kendisinin çalışarak çocuklarının geçimini sağlayabileceğini dile getiren Kara, "Ayağım bu halde iken çalışmam imkansız. 2 çocuğum var, parasızlık yüzünden okula gönderemiyorum. Ben kimseden sadaka istemiyorum. Yeter ki tedavim yapılsın, ben her türlü zorluğun altından çalışarak kalkacağıma inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 11:51:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?