1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şeker'den başarılı öğrencilere ziyaret

Antalya’nın Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer Belediyesi tarafından burs verilen öğrencileri dershanede ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kemer Belediyesi tarafından Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik Dershanede üniversiteye hazırlık için verilen burs yardımı alan öğrencileri eşi Fethiye Şeker ile birlikte Bil Dershanesinde ziyaret etti. Kemer Belediyesi sınırları içerisinde oturan ve dar gelirli ailelerin üniversiteye hazırlanan başarılı çocuklarının faydalandığı kursa ziyaret gerçekleştiren Başkan Şeker, öğrencilere başarılar diledi. Bil Dershanesi kurucusu Orhan Alp Atıcı ile birlikte Kemer Belediyesinden burs alan öğrencilerin yer aldığı 102 no'lu sınıfı ziyaret eden Başkan Şeker, "Öncelikle sizlere başarılar diliyorum. Kemer Belediyesi olarak Eğitime gereken önemi veriyoruz. İnşallah sizler buradan istediğiniz üniversiteleri kazanarak gideceksiniz. Bu arada hepinizin bildiği gibi ayrıca Kemer Belediyesi olarak 110 üniversite öğrencimize de burs veriyoruz. Sizlerde gelecek yıl üniversiteye girerek beklide bu burstan yararlanacaksınız. " Dedi.
Bil Dershanesi kurucusu Orhan Alp Atıcı Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'e eğitime katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi sundu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 14:34:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?