21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şeker'den emekli personele uğurlama

Antalya Kemer Belediyesinin kurulduğu günden buyana çalışan ve emekliye ayrılan memur Salih Çeliker, Başkan Şeker tarafından uğurlandı.

Kemer Belediyesinin kurulduğu 1986 yılından bu yana çeşitli kademelerde görev yapan Belediyenin ilk memurlarından Salih Çeliker, emeklilik sevinç ve hüznünü arkadaşları ve Başkan Şeker ile birlikte paylaştı.Çeliker önce Başkan Şeker'i makamında ziyaret edip veda ederken, birimleri de tek tek dolaşarak vedalaştı.

Salih Çeliker, "Daha dün gibi Kemer Belediyesine ilk başladığım günü hatırlıyorum. Üzerinden yıllar geçti. Ve emeklilik günüm geldi. Bugün burada iki duyguyu bir arada yaşıyorum. Hem arkadaşlarımdan ve işimden ayrılıyor olmanın hüznünü yaşarken, bir yandan da emeklilik hakkımı almanın mutluluğunu yaşıyorum. " dedi.,

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise, Çeliker'i kutlayarak, " Salih Çeliker arkadaşımızı unutmayacağız. Kendisinin Kemer Belediyesine olan katkılarına teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki emeklilik hayatında önce sağlık sonrada mutlu bir gelecek yaşamasını temenni ediyorum. " dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 12:45:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?