21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şeker'den köpek sahiplerine uyarı!

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Kemer ilçe merkezinde ekiplerinin gece gündüz demeden caddelerden köpek” topladıklarını söyledi.

Kemer Belediyesi Hayvan Barınağındı incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Belediye ekiplerinin gece gündüz demeden sokak ve caddelerden sahipli sahipsiz köpek topladıklarını belirterek köpek sahipleri uyardı.

Kemer Belediyesi olarak sadece Kemer'e değil bölgeye hizmet eden bir Hayvan Barınağı yaptıklarını belirten Şeker, "Kemer'de Hayvan barınağı yıllardır sıkıntıydı. Sadece Kemer Belediyesinin değil Kemer bölgesinin sıkıntısıydı. Bugün bu sorun artık yaptığımız bu hizmetle Kemer'de ortadan kalktı. Hayvanlarımız burada ilgi görüyor, onların her türlü aşıları ve bakımları yapılıyor. Kısırlaştırma işlemlerimiz devam ediyor. Tabii ki bu arada hayvan sevenlerden de destek alıyoruz. Onlara da teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Bu barınak Kemer Belediyesinin barınağı değil bölgenin barınağı diyen Şeker, maalesef caddelerimizde sahipli köpekler dolaşıyor. Herkes kendi köpeğine bakmak zorunda. Bunun yasası dahi var. İnsanlar köpeklerine sahip çıkar, sokaktaki köpekleri bize haber verirlerse gece gündüz biz herkesin hizmetindeyiz. Lütfen köpeklerimize sahip çıkalım." Dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 18:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?