22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Seminere muhteşem final

MANAVGAT AŞÇILAR DERNEĞİ'NDEN SEMİNER

Manavgat Aşçılar Derneği'nin düzenlediği 'Çeşit Ekmek Üretimi, Pastacılık ve Dekor Hazırlama Semineri', 61 pastane ve ekmek şefinin hazırladığı ürünlerin sergilenmesi ve sertifika töreni ile sona erdi.

Manavgat Aşçılar Derneği'nin düzenlediği 'Çeşit Ekmek Üretimi, Pastacılık ve Dekor Hazırlama Semineri', ev sahibi Birlik Ekmek ve Unlu Mamuller A.Ş.'de düzenlenen görsel sunum ve sertifika töreni ile sona erdi. Manavgat'taki dört ve beş yıldızlı 29 otel ile ev sahibi işletmeden seminere katılan 61 pastane ve ekmek şefi, iki günlük seminerin ilk gününde teorik ve pratik dekor hazırlama çalışmaları gerçekleştirdi. Seminerin ikinci gününde, çeşit ekmek ve pastane ürünlerinin hazırlanması, pişirilmesi ve sunumu üzerine çalışmalar yapan katılımcılar daha sonra ürünlerini sergiledi.

Seminerin kapanışında konuşan Yönetim Organizasyon Bilim Uzmanı Gökhan Kızıl, turizm ve otelcilik sektöründe misafir memnuniyetini sağlayan önemli noktalardan birinin nitelikli ikram ve ağırlama faaliyeti olduğunu söyledi. Kızıl, "Bölgemizdeki turistik konaklama işletmeleri, misafir memnuniyetinde kalite, lezzet ve özenli sunumun birleşmesinin önemine vakıf olduklarını, gösterdikleri büyük katılımla ispatladılar. Büyük başarıyla gerçekleştirilen seminerin her yıl düzenli olarak icra edilmesi, yarınların pastane ve ekmek şeflerinin yetişmesine katkı sağlayacaktır. Bu bağlamda, semineri düzenleyen MAD yönetimi ile etkinliğe organizasyon ve eğitim desteği veren Birlik Ekmek ve Unlu Mamuller yetkililerini, IREKS firmasını ve elbette tüm katılımcıları tebrik ederim." dedi.

Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı Executive Chef İsmail Karataş ise "Derneğimizin son dönemde düzenlediği ilk sektörel eğitim faaliyetine çok büyük ilgi duyulması, bu alandaki ihtiyacın göstergesidir. Bu boşluğun doldurulmasında bize destek veren IREKS Gıda'ya ve mükemmel organizasyon ve ev sahiplikleri için Birlik Ekmek'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MANAVGAT AŞÇILAR DERNEĞİ'NDEN SEMİNER
MANAVGAT AŞÇILAR DERNEĞİ'NDEN SEMİNER
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 12:47:01
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 13:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?