1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şenlik dolu ramazan ayı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaalioğlu Parkı’nda geçekleştirilecek Antalya Ramazan Şenlikleri 21 Ağustos tarihinde değişik etkinliklerle başlayacak.


İstanbul Direklerarası Ramazan eğlencelerinin Antalya’ya taşınacağı Ramazan Şenlikleri’nde bir ay boyunca Şevval Sam, Onur Akın, Gökhan Tepe ve Niran Ünsal gibi ünlü sanatçılar konser verecek. Usta tiyatrocu Sinan Bengier önderliğindeki Kaktüs Kabare de geleneksel tiyatronun en güzel örneklerini sunacak. Her gün 18.45’te başlayacak şenlik saat 24.00’e kadar devam edecek.


Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Tarz Yapım işbirliği ile gerçekleştirilecek Ramazan Şenlikleri ile ilgili hazırlıklar da tamamlandı. 33 gün sürecek etkinliklerde, Ramazan Çarşısı’nda 250 adet minyatür stant kurulacak.Ramazan ayı boyunca, otağ çadırı, iftar çadırı, ortacılar, macuncular, şerbetçiler, tavşanlı niyetçiler, pamuk helvacılar ile çocuklar için Lunapark ile bu yıl Ramazan Şanlikleri, İstanbul’da gelenekselleşen Direklerarası eğlenceleri de kapsayacak. Semazenler, mehteranlar, Türk Müziği ekibi, ilahilerin yanısıra Sinan Bengier gibi tiyatronun usta ismi önderliğinde meddah ve tiyatro ekibi, Hacivat-Karagöz, animatörler, tahta bacak adamlar, ateşbazlar ve hokkabazlar Antalyalılar'a unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatacak. Şenliklerde, Ramazan konseptine uygun olarak tam 45 kişilik dev sanatçı kadrosu sahne alacak ve 33 gün boyunca her gün birbirinden farklı performanslar sergilenecek.
Şevval Sam, Onur Akın, Gökhan Tepe ve Niran Ünsal gibi Türk Müziği’nin ünlü isimlerinin de konserler vereceği şenliklerde, Sunay Akın, Nihat Hatipoğlu gibi isimlerle paneller, sohbetler düzenlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 16:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?