1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Şenlikte Nuray Hafiftaş rüzgarı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenliklerinde sahne alan Nuray Hafiftaş, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı


Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan şenlikleri kapsamında türkücü Nuray Hafiftaş, Antalyalılara muhteşem bir konser verdi. Konser alanını dolduran binlerce Antalyalı, Nuray Hafiftaş'ın seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşadı.


Konserden önce Antalya Ramazan Şenliği'nin yapıldığı Karaalioğlu Parkı orta miradorda kurulan sahnede Direklerarası Kumpanyası ile vatandaşlar eğlenceli saatler geçirdi.
Direklerarası kapsamında yer alan meddah, orta oyunu, mini tiyatro, illüzyon gösterisi, Hacivat-Karagöz ile Harika Yapakçıyener'in kanto gösterisi beğeniyle izlendi.


Direklerarası Kumpanyası'nın ardından sahne alan Nuray Hafitaş orta miradoru dolduran binlerce Antalyalıya türkü ziyafeti çekti. Anadolu'nun çeşitli yörelerinden birbirinden güzel türküler seslendiren Nuray Hafiftaş'a vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Bir ara eline saz da alan ünlü sanatçı, sahne performansı ile büyük beğeni topladı. Nuray Hafiftaş, kendisini şenlik kapsamında Antalyalılarla buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 15:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?