21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Seramikçiler Antalya'da buluştu

Ege Seramik, 2-4 Aralık 2005 tarihlerinde 270 yetkili satıcısını Tekirova Rixos Otel'de buluşturarak ağırladı.

Antalya Tekirova Rixos Otel'de gerçekleşen gecede Ege Seramik Yetkili satıcıları ve çalışanları unutulmaz bir Gala Gecesi yaşadı. Gece, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın açılış konuşması ile başladı. Gala Gecesi öncesi düzenlenen toplantıda yetkili satıcılar ile geçen yılın satış ve pazarlama aktiviteleri değerlendirilirken, gelecek yıllara ait projeksiyonlar belirlendi. Toplantıya Prof. Dr. Nevzat Saygılıoğlu ve Prof. Dr. Kerem Alkın da katıldı.

3 Aralık 2005 akşamı gerçekleştirilen gala gecesinde, uzun yıllar Ege Seramik markasına bağlılığını kesintisiz olarak devam ettirmiş yetkili satıcılarına, bölgelerinde üstün başarı gösteren yetkili satıcılarına ve Ege Seramik'e uzun süre hizmet vermiş bayilerine Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat tarafından ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından Ege Seramik logolu dev pasta Adnan Polat ve çalışma arkadaşları tarafından kesildi.

Gecede otelin animasyon ekibi dans gösterisi yaptı. Gecenin sonunda sahne alan Aşkın Nur Yengi geç saatlere kadar Ege Seramik ailesine unutulmaz bir müzik keyfi yaşattı. Yeni ve eski albümünden parçaları seslendiren Yengi, izleyenlere unutulmayacak bir gece yaşattı.

.
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2005 Pazar 12:24:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?