1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sergi açılışında 'kolbastı' şov!

Korkuteli İlçe Halk Eğitim Merkezi sergisi törenle açılıştı. Açılış töreninde minik öğrencilerin oynadığı ve son günlerin gözde dansı ‘Kolbastı’ damgasını vurdu.

Korkuteli İlçe Halk Eğitim Merkezi’nin sergisinin açılışına da son yılların gözde dansı ‘Kolbastı’ damgasını vurdu.Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Önal, Milli Eğitim İlçe Müdürü Halim İzgi, Kepez İlçesi Teomanpaşa Halk Eğitim Müdürü Yakup Hoplar’n açılışını yaptığı sergiye vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi ile Anadolu Lisesi öğrencilerinin sunduğu ‘Kolbastı’ ilgiyle izlendi.

Serginin açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Toprak, “Merkezimizin amacı bireylere olgun eğitimde verilmeyen bilgi ve becerilerin kazandırılmasıdır. Bilimsel, demokratik ve özgür düşünme gücünün bir toplumda yerleşmesi ancak yetişkinlere verilecek yaşam boyu eğitimle mümkündür. Merkezimizde okuma-yazma, bilgisayar, İngilizce ve Almanca olmak üzere yabancı dil kursları, Halk oyunu, Cenaze yıkama, Tıbbı sekreterlik, el sanatları, SBS kursları verilmektedir. 27 farklı alanda 469’sı toplam 737 kişi kursu başarı ile bitirdi.” dedi.

Konuşmaların ardından sergi öğrencilerin sergilediği ‘Kolbastı’ oyunu ile açıldı

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 18:33:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?