7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Serik İlçesine bağlanan köyler

Antalya’nın Serik İlçesi’ne mahalle olarak bağlanan 3 köyden biri olan Gedik Mahallesi’ni Belediye Başkanı Mehmet Habalı ziyaret etti.

Serik'e mahalle olarak bağlanan Gedik'te vatandaşlara hitabeden Mehmet Habalı, Gedik'in imar ve yaşam alanı açısından bölgenin rantı en yüksek mahallesi olduğunu ifade ederek, "Gedik Serik'in gelişimine en açık mahallesidir. Buradaki güzellikleri ranta kurban etmeyelim ve Gedik'in güzelliklerini birlikte paylaşalım, birlik ve beraberlik içerisinde olalım" dedi.

Serik Belediyesi olarak Gedik'te de güzel hizmetler gerçekleştirmeyi arzuladığını dile getiren başkan Mehmet Habalı geçtiğimiz hafta Cumalı mahallesinde vatandaşlara aktardığı beklentilerini Gedik'te de yineledi. Belediye olarak yapılacak hizmetlerde mahalle halkından anlayış ve yeri geldiği zaman fedakarlık bekleneceğini ifade eden başkan Habalı, "Sizlere gönlünüzdeki hizmetleri vermeyi taahhüt ediyorum. Komşuluk ilişkileri zayıf olan mahallelerde başarılı olamıyoruz. Başta altyapı hizmetlerinde anlayış ve fedakarlık yapmazsanız, kısır çekişmeler içerisinde olursanız, sizleri incitmemek için belediye girmemiş gibi davranırım. Ancak ben hepinizi tanıyorum, Gedik mahallesini karşılıklı anlayış içerisinde daha güzel bir hale getireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Belediyenin Gedik mahallesindeki yapacağı hizmetler esnasında bir rahatsızlık duyulması veya taraf olunduğu gibi izlenimlere kapılan vatandaşların belediyeye gelerek bu durumu sorgulamasını isteyen Başkan Mehmet Habalı ,"Yaptığımız çalışmalar sizlere farklı veya taraflı gibi gelirse, veya haksızlığa uğradığınızı düşecek olursanız gelin belediyedeki yetkililere veya bana sorun sizlere her konuda açık ve şeffaf olacağız." dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 12:11:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?