21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Serik MYO Müdürü Kiremitçioğlu

Akdeniz Üniversitesi Serik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Öğretim Görevlisi Mustafa Kiremitçioğlu’nun atanması ile görev değişikliği yaşandı.

Daha önce Serik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü yürüten Öğretim Görevlisi Nükhet Bakırcı’nın istifa etmesiyle boşalan Müdürlük görevine Öğretim Görevlisi Mustafa Kiremitçioğlu’nun getirilmesi sonrasında okulda bir devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Törende ilk konuşmayı yapan Öğrtemi Görevlisi Nükhet Bakırcı, “Yeni rektör ataması nedeniyle üst yönetimin çalışmalarında kolaylık sağlamak ve kendi yönetim kadrolarını oluşturmalarına imkan vermek amacıyla bir yıldır yürütmüş olduğum müdürlük görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Geçen süre zarfında gerek idari yönetimde görev alan, gerek akademik, gerekse idari görevde bulunan iyi günde kötü günde yanımda olan, mesai arkadaşlarıma, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a, Serik Yükseköğretim ve Bilim Vakfı Başkanı Sayın Ahmet Şimşek’e çalışmalarıyla ülkemize, öğrencilerimize katkı, sağlayan tüm Serik halkına teşekkür ederim dedi.

Meslek Yüksekokullarında Müdürlük bayrak yarışına benzetildiğini ifade eden Bakırcı, Yüksekokulumuz geçen dönemlerde bir çok başarılı çalışmaya imza atmıştır. Yeni atanan Müdürümüz çalışma arkadaşım sayın Öğretim Görevlisi Mustafa Kiremitçioğlu’na başarılar diler, kendisine Yüksekokulumuz Mühürünü emanet ederek, Yüksekokulumuzu bulunduğu konumdan daha iyi seviyelere getirmesini temenni ederim diye konuştu.

Serik Meslek Yüksekokulunda ki törende görevi önceki okul Müdürü Öğretim Görevlisi Nükhet Bakırcı’dan devralan Öğretim Görevlisi Mustafa Kiremitçioğlu, devraldığı bayrağı en iyi yere dikmek için elinden geleni yapacağını belirterek, “Benden önce görevde olan arkadaşım Nükhet Bakırcı’nın da söylediği gibi Meslek Yüksekokullarında önemli olan bayrağı en ileriye götürebilmek ve en iyi yere dikmek hedeftir. Bunun bilinciyle okuldaki arkadaşlarımla birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda hareket ederek okulumuzu en iyi yere ulaştırmaya çalışacağız. Bu birliği Serik halkıyla da sağlayarak okulun sorunlarını aşacağımıza inanıyorum. Beni bu göreve getirerek şahsıma olan güvenlerini gösteren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe’ye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Certel’e ve desteğini esirgemeyen Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrehim Demir’e ve her zaman yanımızda olan Onursal Rektörümüz Prof. Dr. Yaşar Uçar’a ve Onursal Genel Sekreterimiz Cahit Ouz’a teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 11:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?