16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Serik’e 3 milyon TL’lik proje

SERİK’E 3 MİLYON TL’LİK DEV PROJE

Serik Belediyesi 20 bin metrekare alanda, içinde kapalı halk pazarı, futbol halı saha, voleybol, basketbol sahaları, tenis kortları, çocuk parkları, yeşil alan, yürüyüş parkuru ve fitness gruplarının yer alacağı sosyal tesis projesi çalışmalarına başladı.

İlçenin güneyinde Akçaalan Mahallesi’nde sosyal tesisleri tamamlayan Serik Belediyesi ilçenin kuzeyinde yer alan Kökez Mahallesi Üründü Yolu üzerindeki 20 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan sosyal tesis çalışmalarına başladı. Uzunluğu 2 kilometre olan alanda kapalı halk pazarı, futbol halı saha, voleybol, basketbol sahaları, tenis kortları, çocuk parkları, yeşil alanlar, yürüyüş parkuru ve fitnes grupları yer alacak.

Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile kaba inşaatı 3 haftada bitirmeyi hedeflediklerini belirten Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı, projenin 3 milyon TL’ye mal olacağını belirtti. Serik’in modern ve çağa yakışır bir şekilde kentleşmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerin kaydeden Başkan Habalı, ilçeyi bir bütün olarak düşündüklerini, çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini kaydetti.

SERİK’E 3 MİLYON TL’LİK DEV PROJE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 11:40:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 11:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?