16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Serinlemek için girdi, çıkamadı

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ

Alanya ilçesinde, bot turu yapan tekneden yüzmek için denize giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde, Alanya limanından açılan turistik gezi teknesi, Alanya Kalesi'nin Aşıklar Mağarası önüne geldiği sırada turistlerin denize girmesi için demir attı.

Kardeşi Ali Odabaş'a ait teknede çalışan 54 yaşındaki Sadi Odabaş da turistlerle birlikte serinlemek için denize atladı.

Bir süre sonra Sadi Odabaş'ın teknede olmadığı fark edildi ve arama çalışmaları başladı. Arama çalışmalarına sahil güvenlik ve bir su sporları istasyonuna ait tekne katıldı. Yaklaşık bir saat süren arama çalışmaları sonuç vermedi. Teknenin iskeleye dönmesinin ardından Damlataş Plajı'nda bulunan bazı vatandaşlar kıyıya yaklaşık 200 metre açıkta Sadi Odabaş'a ait cesedi fark ederek güvenlik güçlerine bildirdi.

Odabaş'ın yakınları yüzerek ulaştıkları Sadi Odabaş'ın cansız bedenini kendi imkanları ile kıyıya çıkardı. Damlataş Plajı'na gelen 112 Acil Servis ekipleri Odabaş'a kalp masajı yaptı ancak öldüğü anlaşıldı. Olay yerine gelen polisler, nöbetçi cumhuriyet savcısına telefonla olayla ilgili bilgi verdi. Polis ekipleri ve özel güvenlik personeli tarafından Odabaş'ın cansız bedeni ceset torbasına konuldu. Daha sonra ceset, olay yerine gelen Alanya Belediyesi'ne ait cenaze aracına konularak morga götürüldü.

Kalp hastası olduğu öğrenilen Sadi Odabaş'ın denize girdiği sırada kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtildi.

SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ
SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ DENİZDE BOĞULARAK ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 09:48:00
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 11:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?