21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Serkan İnan Kepez Belediyespor'da

Kepez Belediyespor, Alpella'dan Serkan İnan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kepez Belediyespor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde geçen sezon Alpella'da oynayan ve İsveç Milli Takımı'nın da kadrosunda yer alan Serkan İnan, kendisini 1 yıllığına Kepez Belediyesporlu yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Kepez Belediyespor Başkanı Kadir Alkış da hazır bulundu.

Kepez Belediyespor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Serkan İnan, Beko Basketbol Ligi'nde çok iyi bir sezon geçireceklerini söyledi. Genç ve yetenekli oyuncuların transferiyle çok iyi bir kadro kurulduğunu ifade eden Serkan İnan, "Agresif, hızlı oynayarak, iyi savunma yaparak ligde başarılı olacağımıza inanıyorum. Kepez Belediyespor'un tesislerini çok beğendim. Transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen başkanımız Sayın Kadir Alkış'a, genel menajerimiz Engin Taşkıran'a teşekkür ederim" dedi. İsveç Milli Takımı'nın kampında bulunduğu için Kepez Belediyespor ile antrenmanlara çıkamadığını ifade eden Serkan İnan, 22 Eylül'de takımla birlikte çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.

İsveç doğumlu Serkan İnan, geçen sezon Alpella'da, 27 maçta 5.30 sayı ortalamasıyla oynamıştı. Forvet pozisyonunda oynayan Serkan İnan, İsveç Basketbol Milli Takımı'nın formasını giyiyor. 1986 doğumlu ve 1.97 metre boyundaki Serkan İnan, Fenerbahçe Ülker'in kadrosunda da yer almıştı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 17:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?