1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Servisçilere eğitim semineri

SERVİSÇİLERE EĞİTİM SEMİNERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü ve Antalya Servisçiler Odası işbirliği ile servis sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlendi. Servisçilerin uyması gereken kurallar, yapılması gereken çalışmalar, alınan kararlar ve beklentiler hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Seminere Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Nazif Altınpınar, Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Erol Beşe, Servisçiler Odası Başkanı Adil Demir ile 800’e yakın servis sürücüsü katıldı.

Oda Başkanı Adil Demir, Antalya’daki servis araçlarının hepsinin yenilendiğini belirterek, “Antalya’da servislerle ilgili önemli sorunlar yaşanmamaktadır. Can taşıdığımızın bilincindeyiz. Hatalarımızı görmek, en iyi şekilde hizmet vermek için bu semineri gerçekleştiriyoruz. Hatalarımızı en aza indirgemeliyiz” dedi.

Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Nazif Altınpınar, servisçilerden alınan UKOME Genel Kurulu kararlarına uymalarını isteyerek, “Sizler en önemli varlıklarımız olan çocuklarımızı taşıyorsunuz. Çok dikkatli olmalısınız. Araçlarınızı park ederken, yolcu indirip bindirirken kurallara uymalısınız” diye konuştu. Servis sürücülerinin yaptığı hataları slaytlarla gösteren Altınpınar, soruları yanıtladı. Altınpınar, servisçilerin UKOME Genel Kurulu tarafından belirlenen ücretlerin üzerinde fiyat alamayacağını, alan servislerin cezalandırılacağını vurguladı

SERVİSÇİLERE EĞİTİM SEMİNERİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 14:50:05
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 15:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?