22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Servisler ‘Altın Portakal’lı

SERVİS MALZEMELERİ ‘ALTIN PORTAKAL’LI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde bir yeniliğe daha imza atılıyor.

Festivalin görsel iletişim materyalleriyle bezenmiş servis altlıkları, kağıt bardaklar, çerez tabakları, festivalle işbirliğine giden otellere, lokantalara, kafelere, dernek ve lokallere dağıtılıyor. Sinema salonlarına ve açık hava sinemalarına ise film izleyicilerinin patlamış mısır keyfi sürmesi için popcorn kutuları dağıtılıyor.

Festival yönetimi tarafından 50’şer bin adet yaptırılan yiyecek-içecek servis materyallerinin dağıtımında öncelik Kalekapısı esnaf ve sanatçı derneklerine verildi. Kalekapı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği’ne (KALEDER) gönderilen malzemeler, Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Hasan Kilit tarafından teslim alındı. Kalekapısı’nda bulunan Antalya Sanatçılar Derneği’ne gönderilen malzemeler ise ANSAN Başkanı Taci Alpaslan’a teslim edildi. KALEDER İkinci Başkanı Hasan Kilit, Kalekapısı bölgesinde 5 bin servis malzemesi takımı dağıtılacağını; dağıtımların şimdiden başladığını belirtti.

Altın Portakal’lı servis malzemelerinin dağıtımının yapıldığı diğer mekanlar şu isimlerden oluşuyor: 7 Mehmet Restoran, Ship Inn Restoran, Lara Balıkevleri, Club Arma, Ramada Otel, Hill Side Su Otel, 5M Migros, Balerin Kafe, Alp Paşa Otel, Roma Restoran, Monopoly Cafe, Bizim City, Kahverengi Kafe, Ehlikeyf, Urcan Restoran, Özdoyum Lokantası, Ayka Vital Port Otel, Hayal Teknesi, Havalimanı İç ve Dış Hatlar kafeleri, Topkapı İçecek.

Altın Portakal adına düzenlenecek tüm kokteyllerde, tanıtım resepsiyonlarında, yiyecek ve içecekli toplantılarda, Akdenizli-Ebru Akel’li festival afişinin imgeleriyle donatılmış malzemeler kullanılacak.

SERVİS MALZEMELERİ ‘ALTIN PORTAKAL’LI
SERVİS MALZEMELERİ ‘ALTIN PORTAKAL’LI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2010 Salı 11:27:03
Güncelleme :28 Eylül 2010 Salı 14:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?