8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sevgi gemisi Queen Elizabeth

Antalya'nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesinde bulunan birebir transatlantik görünümündeki Queen Elizabeth Hotel'de balayı konseptinin öne çıkması nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.

Otelin yüzde 10'lara varan balayı talebi nedeniyle arzu eden misafirlere Anfi Tiyatro'da misafirler huzurunda Kaptan Köşkünde, ofisinde ve otelde yapılan düğünlerde ''Kaptan Nikahı'' seremonisi düzenleniyor.

Otelin Genel Müdürü ve Kaptanı İzzettin Yurtsever, sembolik olarak kıymakta oldukları Kaptan Nikahı ile gemide tatil yapan çiftleri bir kez daha heyecanlandırdıklarını ve tüm misafirlerin de bu konuda ilgisini çektiklerini söyledi.

Quen Elizabeth Otel'in gerçek bir aşk ve sevgi gemisi olduğunu söyleyen Yurtsever, ''Gemi otelimizin mimarları Hızır Çelikkanlı ve Birgül Zekiye Güngör birbirlerine otelimizde aşık olmuş ve otelimizde muhteşem düğünle evlenip balayılarının ilk gecesini otelimizde geçirmişlerdir'' dedi. Gemi otelde aşk tılsımı olduğunu öne süren Yutrsever, şöyle konuştu: "Aşk duyguları ile projemizi çizen mimarlarımız, sevgi ile çalışan işçilerimiz, heyecan ve huzurla hizmet veren personelimiz, insan sevgisi ile öne çıkan yöneticilerimiz gemimizin çimentosundan demirine, mermerinden ahşabına kadar sevgi katan takımımız 19 Mayıs günü Samsun'dan temsili olarak dünya turuna çıkmanın heyecan ve onuru ile rotasına başarı ve artan ilgiyle devam etmektedir.''

iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2007 Pazartesi 13:07:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?