22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sevgililerin Beydağları keyfi

Antalya'da, Aşk Ateşi adını verdikleri etkinlikte bir araya gelen sevgililer, romantik müzik eşliğinde çay, simit ve peynir yiyerek karlı Beydağları'nda güneşin doğuşunu izlediler.

14 Şubat Sevgililer Günü coşkusu Antalya'da sabahın ilk ışıklarından itibaren kutlanmaya başlandı.

Sevgililer Günü'nü farklı biçimde kutlamak isteyen bazı Antalyalılar, Kent Girişimcileri Derneği'nin organizasyonuyla karlı Beydağları'na bakarak güneşin doğuşunu seyrettiler.

Sevgililere, gitarist Akın Ergin, kanuni Ebru Doğan Aktaş ve viyolonselist Hasan Bozkurt müzik şöleniyle eşlik etti. Romantik anların yaşandığı etkinlikte sevgililere dernek üyeleri tarafından karanfil hediye edildi. Akdeniz'de güneşin doğuşunu ve gündoğumunun karlı Beydağları'na yansımasını izleyen sevgililer romantik anlar yaşadı.

Etkinlikte en çok ilgiyi 51 yıldır devam eden aşkları ile gençleri kıskandıran Ahmet-Necla Samazsi çifti gördü. Görücü usulü ile evlendiklerini anlatan Ahmet Samazsi (75), çok mutlu bir hayat sürdüklerini belirterek "1957 yılında mantık evliliğiyle başlayan birlikteliğimiz giderek aşka dönüştü. Birbirimize olan sevgimiz her geçen gün büyüyerek devam ediyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 10:03:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?