21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sevgililerin gecesi hastanede bitti

Güneşin doğuşunu izlemek için Kepez Varyantı'nda bulunan kent seyir alanına giden iki sevgili, alkolün etkisiyle doğalgaz kuyusuna düştü.

Antalya'da güneşin doğuşunu izlemek isteyen iki sevgili, otomobille Kepez Varyantı'nda bulunan kent seyir alanına geldi. Gece boyunca alkol alarak sohbet eden Haktan Alim ve Meltem Mandacı, sabah saatlerinde güneşin doğuşunu izlemek için otomobilden çıktı.

Seyir alanında bulunan kayalıklara oturan çift bir süre şehir manzarasını izledikten sonra Meltem Mandacı alkolün etkisiyle dengesini kaybederek ormanlık alana düştü. Sevgilisinin düşmesi üzerine paniğe kapılan Haktan Alim de kayalıktan aşağı inerek ormanlık alanda sevgilisini aramaya başladı. Sevgilisinin kayalıklardan doğalgaz boru hattı için kazılan bir çukura düştüğünü gören Alim, 112 ilk yardım ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen 112 ekiplerinin çukurdaki Mandacı'yı çıkaramaması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Merdivenle çukura inen itfaiye ve 112 ekipleri, vücudunda kırıklar bulunan Meltem Mandacı'yı ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 10:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haktan alim IP: 88.231.94.xxx Tarih : 7.03.2008 15:23:28

selam ben haktan..olayı yaşayan kişi. olay öyle bir anlatılmışki yazan kişi sanki yanımızdaymış.bikere o bayan benim sadece arkadaşım sevgilim değil. ikincisi gece 12 de güneşin doğusu seyredilmes nerden cıkarıyorsunuz arkadaşlar bu asılsız haberleri..evet düştüğü ve kırıklar olduğu doğru ama ne sevgilisi nede güneşin doğuşunu izlemek doğru değil..lütfen haberi değiştirin.