7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sevgilisinin ölümünü cepten dinledi

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde uzun yıllardır barlarda şarkı söyleyen 34 yaşındaki Mehmet Tümay Salta, otomobilinde sevgilisiyle cep telefonunda konuşurken, direksiyon kontrolünü yitirip virajı alamayarak direğe çarptı. Müzisyenin hayatını kaybettiği kazada açık kalan cep telefonundan olup biteni duyan 4 yıllık sevgilisi 23 yaşındaki Zeynep Şenyurt kahroldu. 

Önümüzdeki Temmuz ayında sevgilisiyle evlenmeyi planlayan müzisyenin telefondaki son sözü ise “Geç kaldım, çok özür dilerim sevgilim. Birazdan oradayım, geliyorum'' oldu. 

Kaza, dün sabaha karşı Kemer'in Aslanbucak Mahallesi'nde meydana geldi. Uzun yıllar Kemer'deki barlarda sahneye çıkan ve ‘Tümay’ adı ile bilinen Mehmet Tümay Salta, bir bardaki programını tamamladıktan sonra 34 MSC 97 plakalı otomobiliyle evine doğru yola çıktı. Aynı evde yaşadıkları 4 yıllık sevgilisi Zeynep Şenyurt'u cep telefonu ile arayan müzisyen, gün içinde bölgenin önemli gece kulüplerinin biri ile yaptığı konser anlaşmasının sevincini paylaşmak istedi.

‘BİRAZDAN ORADAYIM SEVGİLİM’ 

Sevgilisine, çok iyi bir konser anlaşması yaptığını ve işletmecilerin sahne performansını beğendiğini anlatan müzisyen Tümay, “Biraz önce işletmecilerle görüştüm. Sesimi ve sahnemi çok beğendiler. Burada konser ayarlayalım dediler. Çok mutluyum. Geç kaldım, çok özür dilerim sevgilim. Birazdan oradayım, geliyorum'' dedi. Salta, bu sırada aracın direksiyon hakimiyetini yitirerek virajı alamayıp yolun kenarındaki direğe çarptı. Mehmet Tümay Salta, olay yerinde yaşamını yitirdi. Sevgilisi Zeynep Şenyurt da hattın diğer ucunda kazayı duydu. Sokağa çıkıp beklemeye başlayan genç kadın, acı haberi duyduğunda yıkıldı. Evde bulunan çeşitli ilaçlardan çok miktarda içen Zeynep Şenyurt intihara kalkıştı. Komşuları tarafından Kemer Devlet Hastanesi'ne götürülen genç kadın, midesi yıkanarak tedaviye alındı.

TEMMUZ'DA EVLENECEKLERDİ 

Hayatını kaybeden müzisyen Tümay'ın sevgilisi ile evlenme hazırlıkları yaptığı, ancak geçen yılın aralık ayında geçirdiği motosiklet kazası nedeniyle ayakları kırılınca nişanı ve düğünü önümüzdeki Temmuz ayına ertelediği ortaya çıktı.
Müzisyen Tümay'ın cenazesi dün ikindi namazının ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine sevgilisi Zeynep Şenyurt'un yanı sıra, ailesi, yakınları, iş arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zeynep Şenyurt'u cenaze boyunca, şarkıcı Tümay'ın arkadaşı olan Rus şarkıcı Elena teselli etmeye çalıştı.
Kemer Barlar Sokağı'ndaki eğlence mekanlarında dün gece yas ilan edilirken, Tümay'ın müzisyen arkadaşları sahne almadı ve program yapılmadı. Talihsiz müzisyenin sahneye çıktığı Seven Bar ise bir geceliğine kapılarını kapattı.
DHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2007 Pazartesi 11:21:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?