1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sevgilisiyle barışmak isterken öldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde sevgilisiyle barışmak isteyen genç, kapıyı açamayınca pencereden içeriye girmek istedi. Genç sevgilinin bu girişimi 5. kattan aşağı düşerek ölümüne neden oldu.

Alanya'da dün gece sevgilisiyle barışmak için pencereden girmek isteyen Memiş İspir, apartmanın 5. nci katındaki ahşap pencerenin kırılmasıyla yere çakılarak hayatını kaybetti.

Keykubat Caddesi Sezen Apartmanı'nın 5'inci katında işçi lojmanı olarak kullanılan bir dairede kalan 38 yaşındaki Memiş İspir, aynı dairede kalan sevgilisi 28 yaşındaki Z.T ile tartıştı. Sevgilisiyle barışmak isteyen İspir, dün gece saat 02.00 sıralarında Z.T'nin kaldığı odaya girmek istedi.

Z.T'nin kilitlediği odaya giremeyen İspir, balkona çıkarak sevgilisinin odasına pencereden girmeye çalıştı. Tutunduğu ahşap pencerenin kırılması üzerine 5'inci kattan düşen İspir, binanın altındaki duvara çarparak beton zemine çakıldı. Bir hamamda çalışan 4 personelin kaldığı dairedeki işçilerin durumu fark ederek haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, İspir'in cansız bedeni ile karşılaştı.

Durumun polise haber verilmesi üzerine Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Büro ekipleri olay yerine geldi. İnceleme yapan polis ekipleri, lojmanda kalanları ifadelerini almak üzere Asayiş Büro'ya götürdü. Cumhuriyet Savcısı'nın da olay yerine gelerek inceleme yapmasının ardından,
Memiş İspir'in cesedi Alanya Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla belediye morguna götürüldü.

Dün otopsisi yapılan Memiş İspir'in cenazesini akrabaları tarafından alınarak memleketi olan Adana'ya gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 18:58:56
Güncelleme :29 Ocak 2009 Perşembe 19:01:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?