21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Sevimçok'a 80 yıllık hediye

SEVİMÇOK'A 80 YILLIK FOTOĞRAF HEDİYE

Sinan Mahallesi Esnafları Derneği yöneticileri, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti. Dernek yöneticileri, Başkan Sevimçok'a 80 yıllık bir fotoğraf hediye etti.

Muratpaşa Sinan Mahallesi Esnafları Derneği, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Saim Koçak, derneğin kuruluşundan bugüne kadar verdiği destekten dolayı AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'a teşekkür etti. Koçak, Kazım Özalp Caddesi'nin (Kapalı Yol) 1930 yılında çekilmiş bir fotoğrafını Sevimçok'a hediye etti.

Ziyarete teşekkür eden AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, fotoğrafın da kendisi için çok anlamlı olduğunu, yıllarca Kazım Özalp Caddesi'nde kendi işyerinde hizmet verdiklerini söyledi. Aynı bölgedeki esnaf ve sanatkarların tek çatı altında birleşmesinin önemli olduğunu belirten Sevimçok, “Bu sayede tek bir ses olarak sorunların ilgili makamlara ulaştırılabilir” diye konuştu.

Sinan Mahallesi'nin Antalya'nın merkez inde ilk ticaretin yapıldığı bir bölge olduğunu belirten Sevimçok, “Bu mahallemizin bir çok sorunu var. Bizler bu sorunları biliyoruz ve çözümü konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Dernek olarak sizlerde sorunların çözümünü konusunda yoğun bir çaba harcıyorsunuz. Sorunlarınızın çözümünün büyük bölümü de belediyelerimizden geçiyor. Umarım Sinan Mahallesi'ndeki esnaf ve sanatkarların beklentileri en kısa zamanda gerekçeleşir” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2011 Pazartesi 13:53:05
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 14:07:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?