1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sevimli'nin veda turları sürüyor

Korkuteli Kaymakamı İbrahim Sevimli'nin veda turları devam ediyor.

29 Mart yerel seçimleri sonrası Korkuteli İlçesi'nden ayrılacak olan Kaymakam İbrahim Sevimli,,Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'yu makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Kaymakam İbrahim Sevimli'nin ilçede 7 ay gibi kısa görev yapmasına rağmen, süre içerisinde ilçede önemli hizmetler yaptığını belirtti.

Korkuteli halkının bu hizmetleri unutmayacağını belirten Uğurlu, "Kendisi her zaman yanımızdaydı.Yapacağımız işler için her zaman bizlere destek verdi. Kaymakamımıza bundan sonraki görevlerine başarılar dileriz" dedi.

Korkuteli Kaymakamı İbrahim Sevimli, "Bu haftayı veda turlarına ayırdım. 7 ay gibi kısa bir zamanda görev yaptığım Korkuteli'nde devlet - vatandaş iş birliğini öne çıkararak hizmet etme çalıştım. Korkuteli benim bugüne kadar görev yaptığım ilçeler arasında ayrı bir yeri olacak. Burada kurduğumuz dostluklar, yaptığımız hizmetler her zaman hayatımda güzel bir anı olarak kalacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sonra Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu, Kaymakam İbrahim Sevimliye İlçenin sembolü olan kahve fincan takımı hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 12:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?