22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sevinç Eğilik'ten eğitime destek

Akdeniz Üniversitesi (A.Ü.) Korkuteli Meslek Yüksekokulu Tarımsal Pazarlama Bölümü öğrencilerinden Tülin Akın’a, Antalya Eyilik Vakfı Başkanı ve Antalya İşkadınları Derneği Başkanı Sevinç Eyilik maddi ve manevi destek verdi.

Türkiye’de ilk defa Tarım Bakanı Sami Güçlü’nün "Tarımda en büyük sorun pazarlamadır" sözünden sonra Korkuteli Yüksek Okul Tarımsal pazarlama öğrencisi tarafından kurulan "www.tarımsalpazarlama.com" sitesini kuran yüksek okul öğrencisi Tülin Akın’ı, vakıf binasında kabul eden Vakıf Başkanı Sevinç Eyilik, "Mücadele veren, çalışan, okuyan, Türkiye için bir ilki gerçekleştiren öğrencimize her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Site hakkında geniş bir bilgi alan Vakıf Başkanı Sevinç Eyilik, kendi imkanları ve okul harçlıkları ile yapılan site hakkında geniş bir bilgi aldıktan sonra ilk olarak Antalya’da bulunan yerel basın olmak üzere tüm ulusal basına verilecek olan ilanlarda da destek olacaklarını ifade etti.
Ayrıca Antalya’daki tarım sektörleri ile konuşarak reklam ve maddi destek konusunda her türlü desteğe hazır olduğunu belirten Sevinç Eyilik, "Biz vakıf olarak eğitime katkı sağlayan, eğitimci, girişimci, öğrenci kim olursa olsun mücadele edenlerin yanındayız. Elimizden gelen maddi ve manevi desteği esirgemeyiz" dedi.

Antalya-iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 15:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?