21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Şeyh Macit gece Antalya'da kalacak

Şeb-i Arus törenine katılmak için uçakla Türkiye'ye gelen ve Antalya Havalimanı'na zorunlu iniş yapan Dubai Emiri Raşit El Maktum'un oğlu Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum, bu geceyi Belek Rixos Premium Otel'de geçirecek.

Saat 12.30 sıralarında Konya Havaalanı'na inmesi beklenen Şeyh Macid'in uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Antalya Havalimanı'na inmek zorunda kaldı. Antalya'da üç saat bekleyen Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum'un uçağı Konya'daki hava muhalefetinin düzelmemesi nedeniyle Antalya havalimanından kalkış yapamadı. Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum ve beraberindeki 24 kişi geceyi geçirmek üzere özel otobüsle saat 15:30'da Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Rixos Premium Otele gitti.

Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum ve beraberindekiler kara yolu veya hava yolu ile Konya'daki Şeb-i Arus törenine katılmak üzere hareket edecekler.

Öte yandan Prens Şeyh Macid Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum ve beraberindekilerin 50'ye yakın bavul ve 27 takım elbise ile gelmesi dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 19:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?