22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Seyir terası yapılıyor

Antalya Kepez Belediyesi, turizmin başkenti Antalya kent merkezinin, denizin ve Bey Dağları'nın en güzel göründüğü tepeye seyir terası yapıyor. Yavuz Selim Mahallesi'nde 2 dönümlük alana yapılacak olan seyir terasının hizmete girmesiyle, kente gelenler Antalya manzarasını Kepez'den seyredecek.
 
Antalya'nın girişine yapay şelale yapan Kepez Belediyesi, kent merkezinin en güzel göründüğü yere de seyir terası yapıyor. Seyir terasının hizmete girmesiyle Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistler, Antalya'nın muhteşem deniz ve Bey Dağları manzarasını Kepez'den seyretme imkanı bulacak. Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Kepezüstü'nde bulunan Yavuz Selim Mahallesi'ndeki 2 dönümlük alan üzerine yapılacak olan seyir terasında devam eden çalışmaları inceledi. Yaptıkları yatırımlarla Kepez'in gecekondu kaderini değiştirmeye başladıklarını belirten Öner, Antalya'nın muhteşem manzarasının en güzel göründüğü yere seyir terası yaparak, kent turizmine katkı sağlayacaklarını söyledi. Kepez'i güzelleştiren ve geliştiren yatırımları bir bir hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Öner; "Antalya, Türkiye'nin turizm başkenti. Bu amaçla ilk olarak Antalya'nın Kepezüstü'ndeki girişini Atatürk silüetli, iki tane dev Türk Bayrağı'nın asıldığı yapay şelale ile güzelleştirdik. Gecekonduların bulunduğu Kepezüstü'ndeki tepeleri de, güzelleştirmek için çalışma başlattık. Bu amaçla Yavuz Selim Mahallesi'nde, kent merkezinin, denizin ve Bey Dağları'nın en güzel göründüğü yere seyir terası yapıyoruz. Kente gelen misafirler, Antalya'nın doyumsuz manzarasını Kepez'den izleyecek." diye konuştu.
 
Alt yapı çalışmaları biten seyir terasında, çay bahçesi, oturma grupları yer alacak. Seyir terasının önümüzdeki aylarda hizmete girmesi bekleniyor.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 18:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?