1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Seyyar satıcı cinnet geçirdi

Kumluca ilçesindeki Olimpos ören yerine girmek isteyen bir seyyar satıcı, kendisine engel olmak isteyen Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü görevlisini bıçakla öldürdü.

Olay, bugün sabah tarihi Olimpos ören yerinde meydana geldi. Turistlere hediyelik eşya satmak isteyen seyyar satıcı Mehmet A., tezgahı ile ören yerine girmek istedi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü (DÖSİM) görevlisi Ender Hızar (27) da içeride satış yapmanın turistleri rahatsız edebileceği gerekçesiyle yasak olduğunu belirtip Akkaya'ya izin vermedi.

İçeri girmekte ısrar eden Akkaya ile gişe görevlisi arasında tartışma çıktı. Öfkelenen seyyar satıcı Mehmet A. (38) da belinden çıkardığı bıçakla gişe görevlisi Ender Hızar'ı göğsünden yaraladı. Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yere yığılan Hızar, çevredekilerin yardımıyla Kemer Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan seyyar satıcı Mehmet A., jandarma tarafından gözaltına alındı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2009 Çarşamba 16:45:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismet koparan IP: 85.110.1.xxx Tarih : 25.09.2009 13:30:58

İHLAS HABER  ANTALYA BÖLGE MÜDÜRÜNÜ ARADIM VE YAPTIĞI YANLIŞ HABERİ DÜZELTMELERİNİ RİCA ETTİM ÖLEN KARDEŞİM MEHMET AKKAYA YI ÖLDÜREN KATİL ZANLISI YAZMIŞ BİRDE ÖLDÜREN CANİYİ SEYYARA SATICI DİYE HABER YAZIYOLAR NE ZAMANDAN BERİ BU ÜLKEDE ESRAR VE HAP SATANLAR SEYYAR SATICI OLDULAR YAZIKLAR OLSUN SİZİN HABERCİLİK ANLAYIŞINIZA DÜRÜST HEBERCİLİK DERSİNİZ BU MU KULAKTAN DUYMA YAZILAR LA HABERCİLİK KARDEŞİMİN MEZARINDA RAHAT UYUMASI İÇİN YAPTIĞINIZ YANLIŞ HABERİ DÜZELTMENİZİ DOĞRUSUNU KAMUOYUNA YANSITMANIZI DİLERİM