22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

SGK öğrencileri bilgilendirdi

SGK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK Manavgat Merkez Müdürlüğü tarafından Manavgat İMKB Ticaret Meslek Lisesi’nde öğrencilere seminer verildi.

SGK Manavgat Merkez Müdürü Alim Has tarafından verilen seminerde, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile sigortalılara ve zorunlu staja tabi meslek lisesi öğrencilerine tanınan haklar ve genel sağlık sigortası hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

SGK Manavgat Merkez Müdürü Alim Has, semineri gençlerin hayata atılırken çalışma ortamına girdiklerinde ne gibi hak ve sorumlulukları olduğunu bilmeleri ve bu konuda eğitimli olabilmeleri için bu semineri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Has, “Seminerde KADİM projesi konularının yanı sıra 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu hazırladık. Söz konusu seminerde kayıt dışı istihdamın boyutları sebep ve çözüm ile sigortalılara ve zorunlu staja tabi meslek lisesi öğrencilerine tanınan haklar ve genel sağlık sigortası hakkında öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz” dedi. Has’ın konuşmasının ardından SGK’nın hazırladığı slayt gösterimi yapıldı, öğrencilerin soruları yanıtlandı.

SGK ÖĞRENCİLERİ BİLGİLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 09:56:01
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 13:30:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?