22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Shakira ve Paris Hilton Aspendos'u fethetti

Almanlar’ın 20 yıldır beğeniyle izlediği Wetten Dass "Bahse Girer misin" isimli şov programı, Antik Aspendos Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Thomas Gottschalk’ın yaptığı ve ZDF televizyonunda yayınlanan program, Antalya’dan canlı olarak izleyicileriyle buluştu.

Programın yapılacağı Aspendos Tiyatrosu çevresinde geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Tiyatroya gelen davetliler özel otomobilleriyle bölgeye alınmadı ve otobüslerle tiyatronun bulunduğu yere kadar taşındı.

Programı izlemek için tiyatroya gelen yaklaşık 15 bin kişi, özel güvenlikler tarafından çift arama yapıldıktan sonra içeriye alındı. Konuklar arasında, Almanya’dan Antalya’ya tatile gelen yaklaşık bin kadar Türk de vardı.

Gecede Shakira, Mustafa Sandal ve Alman şarkıcı Peter Maffay birer şarkı seslendirirken, Shakira yaptığı dansla hayranlarını büyüledi. Gecede tenis, 100 kiloluk taş çevirme, yanan ampul üstünde durarak dişleriyle bisiklet kaldıran adam, 25 santimetre aralıktan patenle kayarak geçen Japon kız gibi ilginç şovlar yer aldı.

Programa katılan Hilton Otelleri’nin varisi Paris Hilton, program yapımcısı Thomas Gottschalk’la kısa bir süre sohbet etti. Almanya’nın tanınmış komedyenleri Erkan ve Stefan ikilisi, izleyicileri esprileriyle neşelendirirken, programın diğer ünlü konukları Formula 1 yarışlarının ünlü pilotu Kimi Raikonen ve "Gladyatör" filminde rol alan ünlü oyuncu Ralf Möller oldu. Ralf Möller programda girdiği iddiayı kaybedince filmdeki kıyafetlerini giyerek sahneye eşek arabasıyla çıktı.

Gece sonunda programa katılan tüm davetliler tekrar sahneye gelirken, Shakira kapanışa katılmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2005 Pazartesi 11:13:56
Güncelleme :19 Mayıs 2005 Perşembe 13:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?