1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sibel Can hayranlarını büyüledi

Ünlü sanatçı Sibel Can, yeni albümündeki şarkıları ve klasikleriyle Antalya'da tatilcileri coşturdu. Konserinde Karadeniz havası da oynayan ünlü sanatçı, yerli ve yabancı tatilcilerden büyük alkış aldı.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde bulunan Sueno Otel'de sahne alan Sibel Can, birbirinden güzel parçalarıyla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Siyah bir kıyafetle maytaplar eşliğinde sahneye çıkan Can, 'Benim Adım Aşk' isimli yeni albümünde yer alan parçalarını ve klasiklerini seslendirdi. Tarkan'ın 'Sen beni çantada keklik mi sandın?' parçasıyla sahneye çıkan Sibel Can, Türk hayranlarının yanı sıra Rus, Alman, İsrailli turistlere de seslenerek, sahne performansıyla dinleyicilerini büyüledi. Can konserinde Karadeniz havası da oynayarak hayranlarından büyük alkış aldı.

Yaklaşık 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı albümünü tanıtmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sibel Can, "Hayranlarımın ilgisi beni çok mutlu etti. Güzel bir yaz olacak. 2 yılda bir albüm çıkartıyorum. Çok değerli sanatçılar, çok değerli şarkılarını verdiler. Güzel bir albüm oldu. İlk klibimi Tarkan'ın şarkısı 'Sen beni çantada keklik mi sandın?'a çektik. İkinci klibimi ise dinleyenlerimin isteği üzerine yeni albümde yer alan Kıskıvrak şarkısına çekeceğim" dedi.

Ünlü sanatçının konserinde vokalistleri ikişer şarkı söylerken, vokalist Burhan Sibel Can'ın isteği üzerine 'kolbastı' oynadı. Gecede amfi tiyatroyu dolduran yüzlerce kişi ünlü sanatçının seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Şarkıları ve danslarıyla hayranlarını büyüleyen sanatçı iki saat sahnede kalarak unutulmaz bir gece yaşattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 12:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?