1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Sibel Can tatilcileri coşturdu

Ünlü sanatçı Sibel Can, yeni albümündeki şarkıları ve klasikleriyle Antalya'daki tatilcileri coşturdu.

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinin-Sorgun Mahallesinde bulunan Sueno Otelde sahne alan Sibel Can, birbirinden güzel parçalarıyla yerli ve yabancı tatilcileri coşturdu.

Mor bir kıyafetle havai fişekler altında sahneye çıkan Sibel Can, yeni albümü 'Benim Adım Aşk'ın parçalarını ve klasiklerini seslendirdi.

Türk hayranlarının yanı sıra Rus, Alman, İsrailli turistlere de seslenen Sibel Can, sahne performansıyla dinleyicilerini büyüledi. Beyaz kumaşlarla bezeli devasa sahnede şarkılarını seslendiren Sibel Can, davulcuların ve darbukacıların arasındaki ritim şovuyla nefes kesti.

Sibel Can, sahneye çıkmadan önce düzenlediği basın toplantısında yaklaşık 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı albümünü çıkarmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Hayranlarımın gösterdiği ilgi beni çok mutlu etti diyen Sibel Can, "İki yılda bir albüm çıkartıyorum. Çok değerli sanatçılar, çok değerli şarkılarını verdiler. Güzel bir albüm oldu, İki gün sonra ilk klibimi Tarkan'ın şarkısı 'Sen beni çantada keklik mi sandın?'a çekeceğim" dedi.

Yeni albümünün ardından 9 yıllık eşi Sulhi Aksüt'e açtığı boşanma davası hakkında konuşan Sibel Can, "Yargı aşamasında olan boşanma davamla ilgili çok fazla konuşmak istemiyorum. Sabırla Eylül ayını bekliyorum. Detaylara girmek istemiyorum ama gereken buydu" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 19:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?